Sfeervolle kamers

met ieder hun eigen kleurstelling!

Sfeervolle kamers

Hotel-Logement Stedswâl beschikt over een zevental authentiek sfeervol ingerichte kamers die ieder in verschillende kleurstellingen zijn ingericht. De kamers zijn niet groot maar op elke kamer is wel een eigen douche, toilet en een TV aanwezig. Iedere kamer heeft de beschikking over gratis wifi en enkele kamers hebben uitzicht op de gracht en stadspoort. Huisdieren zijn niet toegestaan en alle kamers zijn rookvrij.

Er zijn drie verschillende kamertypes.

Op de eerste verdieping bevinden zich kamers met een comfortabel tweepersoons bed. Op de tweede verdieping bevinden zich de tweepersoonskamers met aparte bedden en een tweetal een persoonskamers. Alle twee persoonskamers beschikken over airconditioning.

We willen u er op attenderen dat de kamers enkel te bereiken zijn via een enigszins steile trap en dat de kamers daardoor niet geschikt zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Ons logement is gelegen naast de St. Fredericus kerk waarvan de kerkklokken overdag en in de avond luiden, gedurende de nacht luiden de klokken niet. Voor ontbijt kunt u terecht in het ontbijtzaaltje, waar wij u ons uitgebreide ontbijt serveren tussen 8.00 en 10.00 uur. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om uw ontbijt te nuttigen op ons sfeervolle terras dat aan de gracht gelegen ligt.

Boeken